Business Region
Kristiansand
Meny

Besøksadresse:

Rådhuskvartalet
Rådhusgata 18 - 2. etasje
4611 Kristiansand

/ Velkommen til Kinaforum

Qingdao er en by med 7 millioner innbyggere, et bredt spekter av moderne industri og en verdens travleste havner. Kina investerer stort for å gjøre Qingdao til et globalt senter for maritim og marin forskning – i tillegg er byen en av Kinas mest populære turistdestinasjoner, med rent vann og flotte strender. Kristiansand-regionens samarbeid med Qingdao gir oss en unik mulighet til å forstå utfordringene i det kinesiske markedet. 

Sammen med Næringsforeningen i Kristiansandsregionen inviterer vi til lunsjmøte mandag 29. april kl. 12.00-13.30 i Næringsforeningens lokaler.
Denne gangen får vi besøk av en delegasjon kinesiske bedriftsledere fra Qingdao – vår nye samarbeidsby. Delegasjonen ledes av Jason Bo, som er Business Region Kristiansands representant i Qingdao. Delegasjonen er interessert i forretningsmuligheter i vår region, og representerer flere bransjer; helse, logistikk-frakt, Tsingtao bryggeri, teknologi og investeringer – i tillegg til Chamber of Commerce.  
Det blir mingling med lett servering, og spennende innlegg

  • Innledning ved Harald Furre, Ordfører i Kristiansand og Geir Jørgensen, adminstrerende direktrør, Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.
  • Update: Kristiansand-Qingdao cooperation, by Jason Bo, director of DNV GL Healthcare, China, and Business Region Kristiansands representative in Qingdao.
  • Experiences from Norwegian companies in China, by Alex Wu, senior adviser, Innovation Norway, Beijing, China.
  • Business Region Kristiansand og Qingdao framover, ved Geir A. Haugum, næringssjef og Henning Kristoffersen, rådgiver, Kina-prosjektet for Business Region Kristiansand.

Pris:
Medlemmer av Næringsforeningen i Kristiansandsregionen: 250,- + Mva
Ikke medlemmer: 250,- + Mva

Det blir servert en spennende lunsj.
Bindende påmelding