Business Region
Kristiansand
Meny

Besøksadresse:

Rådhuskvartalet
Rådhusgata 18 - 2. etasje
4611 Kristiansand

Velkommen til tidenes største Techpoint!

13. – 14. september møter teknologien næringslivet på Techpoint i Kristiansand! I løpet av de to konferansedagene vil Nordens mest fremtidsrettede ledere, gründere og internasjonale eksperter samles for å diskutere store samfunnslinjer på tvers av bransjer.

- At Techpoint har blitt til det det er i dag er med på å synliggjøre Kristiansandsregionen som en ledende teknologiregion i Norge. Det er ikke hverdagskost at publikum får anledning til å møte og høre noen av verdens beste hoder innen entreprenørskap, business og tech på hjemmebane. Det er kjempegøy at så mange nå har fått øynene opp for den unike muligheten det er, sier Geir Haugum, Næringssjef i Kristiansand kommune.

Årets Techpoint vil bli den største hittil, med nærmere 1000 deltagere, 80 inspirerende foredragsholdere, 16 spennende arrangementer og 8 ulike scener. Her vil diskursen omhandle hvordan den teknologiske utviklingen bidrar til å forme fremtidens virksomheter og et bærekraftig samfunn.

Brenner for å skape

Tre hovedtemaer har blitt valgt for anledningen; Kunstig intelligens, Innovasjon, kultur & lederskap, og digital transformasjon & automatisering.

- Vi har en fantastisk programkomite som består av mennesker fra ulike deler av næringslivet. Dette skaper en imponerende dynamikk og bredde i måten programmet bygges på. Med utgangspunkt i en god oversikt over de viktigste omstillingene som næringslivet står i, utvikles temaer som grunnlag for persongalleriet, forteller Daglig leder Frode Ugland.

Nettverket av partnere i Techpoint teller i dag 30 virksomheter. Blant disse er Business Region Kristiansand og Kristiansand kommune. Arrangørene henter inspirasjon fra verdens beste konferanser og andre byer som har etablert denne type arenaer.

- Både Arendal og Austin er gode eksempler på at det er synergier som kan være helt enorme ved å etablere denne typen møteplasser for inspirasjon, nettverksbygging og samhandling. Det er dette som driver oss.  Techpoint hadde aldri blitt en sånn suksess uten folk som brenner for å skape og alle våre fantastiske partnere, avslutter Ugland.

Kristiansand kommune ved Business Region Kristiansand leder selv et arrangement under årets konferanse. Torsdag 14. september inviterer vi til finale i Bærekraftig forretningsidé-konkurranse 2023. Her vil finalistene presentere sine idéer foran publikum og en jury, i håp om å vinne premien på inntil 150.000 kroner i støtte. I tillegg vil man få med seg innlegg fra DNB, Startuplab, SHAREBOX, Skyfall Ventures og Norsjór knyttet til gründerskap og investering. Til slutt vil gründerne få en unik mulighet til å speeddate med et knippe investorer og rådgivere.

Har du spørsmål om konferansen? Ta gjerne kontakt!

Bilde av Blir den største Techpoint-konferansen hittil

Susanne Lende

Strategisk kommunikasjon og posisjonering
(+47) 995 97 712
E-post

Bilde av Blir den største Techpoint-konferansen hittil

Stein Otto Daatland

Næringsutvikling, gründerskap og innovasjon
(+47) 997 11 819
E-post