Business Region
Kristiansand
Meny

Besøksadresse:

Rådhuskvartalet
Rådhusgata 18 - 2. etasje
4611 Kristiansand

/ Arendalsuka 2023: “Er fornybarsatsingen i Norge liv laga?”

Arendalsuka 2023 nærmer seg med stormskritt og i år inviterer Kristiansand kommune v/ Business Region Kristiansand til en spennende debatt om Norsk-tysk handelssamarbeid og fornybar satsning tirsdag 15. august.

- Norge og Tyskland har styrket energisamarbeidet sitt og Arendalsuka er en fin arena for oss å samles på tvers og diskutere hva dette betyr for næringslivet i Sør-Norge. Vi skal blant annet utforske hvilke rammebetingelser som må på plass for økt verdiskaping i fornybarsektoren og hvilken ny industri som kan skapes i kjølvannet av handelssamarbeidet, sier Geir Haugum, Næringssjef i Kristiansand kommune.

I samarbeid med Norsk-Tysk Handelskammer, GCE Node, EnBW og Næringsforeningen i Kristiansandsregionen skal vi by på flere appeller og en innholdsrik panelsamtale med perspektiver fra sentrale virksomheter som Norsk Industri, Herøya Industripark og Morrow Batteries.

- Vi ser frem til en god debatt. Morrow Batteries spiller en viktig rolle i å utvikle en norsk batteriindustri. Det svarer på målsettingen om ny verdiskaping i Sør-Norge som vil styrke en europeisk verdikjede for fornybar energi. Samtidig gir dagens sterke norsk-tyske partnerskap en robust plattform for samarbeid mellom de to landene, forteller Liv Monica Stubholt, Styreleder i Morrow Batteries.

Dette, og mye mer, skal vi dykke inn i på Arendalsuka. Arrangementet finner sted på Kanalplassen fra kl. 15:30 til 16:30, hvor Redaktør og samfunnsdebattant Gunnar Stavrum vil være på plass som debattleder.

Har du spørsmål om arrangementet? Ta gjerne kontakt!

Bilde av Arendalsuka 2023: “Er fornybarsatsingen i Norge liv laga?”

Susanne Lende

Strategisk kommunikasjon og posisjonering
(+47) 995 97 712
E-post