Business Region
Kristiansand
Meny

Besøksadresse:

Rådhuskvartalet
Rådhusgata 18 - 2. etasje
4611 Kristiansand

/ Arbeidsmuligheter på Sørlandet oktober 2021

Jobbportalene til både Finn.no og Nav.no gløder nærmest om dagen, med rekordmange stillinger ute. I øyeblikket er det over 600 ledige jobber i Kristiansandsregionen. Her er noen av de spennende mulighetene akkurat nå! 

R&D Project Lead hos Fiven
Fiven er en ledende aktør innen produksjon av Silisiumkarbid (SiC). Konsernet omsetter årlig for mer enn 1,300 millioner kroner og har virksomhet i Norge, Belgia, Brasil og Venezuela. Fiven søker nå etter en nøkkelperson til sin FoU-avdeling, som skal delta aktivt i utviklingen av nye produkter basert på silisiumkarbid. Frist: Snarest.

Søk på stillingen her! 

Senior rådgiver - Miljøledelse og bærekraft hos BDO

BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med 1800 ansatte og kontorer over hele Norge. BDO i Agder er i sterk fremgang, og søker nå etter to senior miljørådgivere som ønsker å bidra til vekst og utvikling av våre kunder. I rollen som senior rådgiver vil du få ansvaret for å lede og gjennomføre miljø og bærekraftsprosjekter. Frist: Snarest. Søk på stillingen her! 

Skandia Energi søker Financial Manager

SkandiaGreenPower er et norsk børsnotert selskap med en multibrandstrategi i strømmarkedet. SkandiaEnergi er i vekst og ønsker å styrke økonomiteamet med en faglig dyktig og selvstendig Financial Manager, med fokus på løpende drift og gjennomføring av alle funksjoner innen økonomiavdelingen. Frist: Fortløpende.

Søk på stillingen her! 

SG Armaturen AS søker prosjektingeniør/lysdesignere i Oslo og Lillesand

SG Armaturen er et heleid norsk selskap med 10.000m2 hovedkontor og lager i Lillesand, med datterselskaper i Sverige, Danmark, Finland, Benelux, Frankrike, Tyskland, Østerrike og UK, samt en rekke globale distributører. SG Armaturen er spesialist på belysning til bolig- og prosjektmarkedet. Nå søker de prosjektingeniør/lysdesignere i Oslo og Lillesand. Arbeidsoppgavene vil være prosjektering, rådgiving og oppfølging av belysningsprosjekter mot grossister, installatører og konsulenter. Frist: 25.10.21.

Søk på stillingen her!


Dfind Consulting søker designer

Dfind Consulting er et teknologiselskap som driver med rådgivning og utvikling av moderne IT-løsninger for både offentlig og privat sektor, innen digital fornying, innovasjon, brukeropplevelser og gevinstrealisering. Selskapet har 150 konsulenter i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim. Nå søker de etter flere gode designere (tjenestedesigner, interaksjonsdesigner, UI designer) til sitt designteam på Sørlandet. Frist: Fortløpende.

Søk på stillingen her!

HMH søker Drilling System Engineer (DCMS Manager)
HMH delivers a global full-service offshore and onshore drilling equipment offering that provides the customers with a broad portfolio of products and services. Their portfolio also includes providing equipment and services for other industries including civil construction, offshore wind, mining and more. HMH are now looking for an engineer with experience within Drilling Control and Monitoring System (DCMS) engineering. Candidates with background within software, hardware, PLC or network engineering, or newly educated candidates within one or more of these disciplines will also be considered. Apply before: 28.10.21

Apply here!  

Leder økonomi og innsikt Kino Sør

KinoSør er Sørlandets største kinovirksomhet, med en omsetning på ca. 70 millioner kroner og mer enn 400 000 årlig besøkende på kinoer i Kristiansand, Arendal og Farsund. Selskapet eies 51% av Kristiansand Kino Holding AS (heleid av Kristiansand kommune) og 49% av Nordisk Film AS (heleid av Egmont). KinoSør søker nå leder økonomi og innsikt, med kommersiell teft og solid økonomisk forståelse. Stillingen rapporterer til kinodirektør, tar del i selskapets ledergruppe og har også en sentral rolle inn mot selskapets styre og eiere. Frist: 10.11.21.

Søk på stillingen her! 

KRAFT finans søker formuesforvalter

Kraft Finans AS ble stiftet i 2001 og er et norsk verdipapirforetak som tilbyr finansiell rådgivning til formuende privatpersoner, selskap og stiftelser. Kraft Finans har nettopp startet nytt kontor i Kristiansand og har store planer for satsingen sin på Sørlandet. De har allerede ansatt flere nye formuesforvaltere ved kontoret, men ønsker å styrke kontoret ytterligere. Søkeren de ønsker seg har et etablert nettverk og potensial til å bygge opp en portefølje på mellom 100-200 millioner kroner i løpet av 12-36 måneder. Frist: 10.11.21.

Søk på stillingen her! 

Kruse Smith Entreprenør søker leder for miljø og bærekraft

Kruse Smith Entreprenør er en ledende norsk prosjektutvikler og entreprenør. Vi er i dag rundt 670 ansatte fordelt på kontorer i Bergen, Stavanger, Kristiansand (HK), Porsgrunn og Oslo. Som leder for miljø og bærekraft i Kruse Smith får du muligheten til å påvirke og videreutvikle vårt bidrag til det grønne skiftet. Gjennom riktige valg av tiltak skal vi ytterligere redusere vårt karbonavtrykk, forbedre vår konkurransekraft, sikre ivaretakelse av myndighetskrav og bidra i utviklingen av fagområdet. Frist: 31.10.21.

Søk på stillingen her! 

Egde søker tjenestedesigner

Egde jobber med et bredt spekter av fag og tjenesteområder, blant annet rådgivning, softwareutvikling, dataanalyse, sikkerhet, brukeropplevelser og design. Nå søker Egde en tjenestedesigner som kan jobbe med å løse kundens komplekse floker. , sammen med et team av engasjerte tjeneste-, UX, UI og grafiske designere, samt en gjeng kolleger med kompetanse innen strategi, brukerverdi og teknologi. Frist: 12.11.21

Søk på stillingen her! 

Bitmesh søker utviklere

Bitmesh er et teknologiselskap på Sørlandet som bruker teknologi og software til å skape effektive og moderne arbeidsprosesser. Bitmesh utvikler morgendagens arbeidsplass hvor teknologi blir premissgiver og teknologiutviklingen går enda raskere enn før. Selskapet søker nå tre nye utviklere på laget som vil være del av en spennende oppstartsbedrift som utfordrer status quo. Frist: Snarest.

Søk på stillingen her!