Business Region
Kristiansand
Meny

Besøksadresse:

Rådhuskvartalet
Rådhusgata 18 - 2. etasje
4611 Kristiansand

/ Blir ny prosjektleder for studenttrivsel

Olea Norset er det siste tilskuddet i Business Region Kristiansand. Hun er hentet inn som ny prosjektleder for fellessatsingen «Studenttrivsel».

Studenttrivsel er et nytt 3-årig samarbeidsprosjekt mellom Kristiansand kommune, Grimstad kommune, Universitetet i Agder (UiA), Studentsamskipnaden i Agder, Agder fylkeskommune og flere.

«Målet vårt er at studentene i Kristiansand og Grimstad skal trives enda bedre. Det er viktig for oss at de føler tilhørighet til regionen i studietiden, og vi ønsker selvfølgelig at flere skal velge å bosette seg her når de er ferdige,» forteller Næringssjef i Kristiansand Geir Haugum.

Et engasjement for universitetsbyene

Norset kommer fra Ørland og flyttet sørover høsten 2017 for å ta en Bachelor i Samfunnsplanlegging og kommunikasjon ved UiA. Siden har hun engasjert seg aktivt i universitetsbyene Kristiansand og Grimstad, studentmiljøet og utvikling av Agders attraktivitet for tilflyttere.

Hun kommer fra et opphold i Studentorganisasjonen i Agder (STA), hvor hun både har vært nestleder og leder. Med en variert bakgrunn i samfunnsplanlegging, kreative fag, interessepolitikk og frivillighet, er hun nå klar for å tre inn i den nye lederrollen.

«Det å kunne komme inn med et nytt perspektiv og bidra til utvikling på tvers av så sentrale aktører i regionen er et privilegium. I tillegg får jeg møte og jobbe med utrolig dyktige folk som alle vil legge inn en innsats for studentene våre. Det blir en spennende reise de neste tre årene, og jeg ønsker alle nysgjerrige aktører velkommen med sine tanker og idéer for student-Agder,» avslutter Norset.

Hun skal blant annet være en pådriver for å foreslå, teste ut og gjennomføre aktiviteter knyttet til studiestart, frivillighet, studentpraksis og Karrieresprang-piloten om relevante sommerjobber på Sørlandet.​