Business Region
Kristiansand
Meny

Besøksadresse:

Rådhuskvartalet
Rådhusgata 18 - 2. etasje
4611 Kristiansand

/ Arbeidsmuligheter på Sørlandet

Selv om korona fremdeles holder et hardt grep om enkelte bransjer, er det mange spennende jobber å søke på i Kristiansandsområdet akkurat nå. I skrivende stund er det over 500 stillinger ute i området, fordelt på mer enn 350 annonser. Her er noen av mulighetene: 

Prosjektleder bedriftsnettverk digital handel 
Det er som vanlig flere spennende stillinger hos regionens største arbeidsgiver. Om du er en dreven prosjektleder og ekspert på digital handel kan du bli prosjektleder for et nytt bedriftsnettverk for digital handel som Business Region Sørlandet starter opp sammen med bransjen selv. Frist 16. juni.

Søk på stillingen her!

Direktør samhandling og innovasjon 
En av kommunens desidert mest spennende toppjobber er ledig. Som direktør for samhandling og innovasjon får du et overordnet ansvar for strategi og samhandling, digitalisering, forskning og innovasjon samt næringsutvikling via Business Region Kristiansand. Du får en sentral rolle for å finne gode løsninger på samfunnsutfordringer og forsterke Kristiansand som et skapende og kompetent landsdelssenter og universitetsby. Frist 14. Juni.  

Søk på stillingen her!

Agder Energi søker organisasjonsutvikler  
Agder Energi leverer ren energi for at samfunnet skal fungere, nå og for fremtiden. Den utlyste stillingen er del av et team som jobber for å utvikle konsernet mot en mer smidig bedriftskultur preget av nye arbeidsformer, mangfold og tverrfaglig samarbeid. Teamet skal bidra til å videreutvikle selskapets kompetansemiljøer og øke fokus på talentutvikling. 

Søk på stillingen her

Vennesla kommune søker biblioteksjef 
Vennesla bibliotek er kåret til et av verdens vakreste bygg og er både et viktig samlingssted for folk og et sted for litteraturformidling. Bygget er lokalisert midt i hovedgata i Vennesla, 12 km nord for Kristiansand sentrum og er lett å nå både med buss og jernbane, eller sykkel for den spreke. Organisatorisk hører biblioteket til under seksjon samfunnsutvikling, enhet for kultur. Biblioteksjefen er den faglige og administrative leder for kommunens samlede folkebibliotekvirksomhet.  

Søk på stillingen her!

Vest Agder Museet IKS søker økonomileder 
Museet har vokst i omfang de siste årene og har en årlig omsetning på rundt kr 80 millioner, knyttet til 11 museer. Museets inntekter består av offentlige tilskudd, støtte fra ulike stiftelser og egeninntekter fra billetter, museumsbutikk og salg av produkter. Arbeidet vil være knyttet både til oppfølging av løpende drift, og oppfølging/ rapportering på flere større eller mindre prosjekter. Stillingen inngår i museets administrasjon. Som interkommunalt selskap fører Vest-Agder-museet regnskap i tråd med "god kommunal regnskapsskikk". 

Søk på stillingen her:

Daglig leder for dyresykehuset AniCura 
AniCura Dyresykehus Sørlandet er et nyetablert dyresykehus med hovedfokus på faglig spesialkompetanse og spesialistutdanning i regionen. De søker en erfaren leder med et drivende engasjement og ønske om å lede utviklingen av et sterkt fagmiljø innen smådyrmedisin.  

Søk på stillingen her:

Kvalitetskoordinator Sørlandschips 
En av Sørlandets mest populære merkevarer og nest største aktør innenfor sitt område. I dag har Sørlandschips over 30 % av det norske chipsmarkedet og omsetter for over 300 millioner kroner. Stillingen som kvalitetskoordinator er sentral for arbeidet med kontinuerlig forbedring og bidrar til overholdelse av gjeldene lover og krav for trygg mat.   

Søk på stillingen her:

People and performance partner Normal 
Normal ble startet opp i Danmark i 2013, og åpnet sin første butikk i Norge i Kristiansand i 2017. I dag teller de 220 butikker i 5 land. Det norske hovedkontoret ligger i Sørlandsparken. Normal markedsfører seg som er en kjede med butikker som selger helt normale varer til unormale priser.  Stillingen som er ledig er helt ny og skal bidra til å bygge kultur og å jobbe med rekruttering, utdanning og utvikling av butikktalentene, i team med Head of People and Performance i Danmark.  

Søk på stillingen her:

Red Rock.AI søker salgsleder 
RedRock.AI er et innovativt selskap under The Red Rock Group, som jobber med utvikling av autonome systemer for cargo handling og til oljeleverandørindustrien. På grunn av stor oppdragsmengde øker de staben og ansetter nå en ny salgsleder. Som salgsleder får du en viktig rolle i å implementere RedRock.AIs forretningsplaner drive salg til både eksisterende og nye kunder. Frist 18. Juni.  

Søk på stillingen her:

Tredal søker driftsleder 
Tredal AS har siden 1895 utviklet, produsert og solgt tilhengere av høy standard laget i Norge for norske forhold. Bedriften holder til på Vigeland i Lindesnes, 5 mil fra Kristiansand. Her produserer 30 ansatte ca 2 000 tilhengere i året. De søker nå en dyktig driftsleder, hvor erfaring med personalledelse, logistikk og produksjon med vekt på kontinuerlig forbedring og Lean er sentrale kvalifikasjoner. Søknadsfrist 20. Juni.  

Søk på stillingen her: 

M/B Øya søker kaptein og matros 

M/B Øya er en av de få gjenlevende rutebåter som fortsatt går i fast rute om sommeren. Båten går fra slutten av juni til starten av august, mellom Lillesand og Kristiansand. Nå er det ledig jobber om bord i hele eller deler av perioden. Kaptein må ha minimum Kystskipper sertifikat D5 eller høyere.  

Søk på stillingen her: